FAQ_Group_Samll.png

WAT VOOR SOORT SHOW IS PAW PATROL LIVE?


TEG Life Like Touring is gespecialiseerd in het produceren van live-theatershows gebaseerd op zeer bekende televisieprogramma’s voor kinderen. Onze live-theatershows touren over de hele wereld met enkele zeer populaire merken.

PAW Patrol Live! "De Grote Race" biedt - in samenwerking met VStar Entertainment en Van Hoorne Entertainment - een unieke entertainmentgelegenheid voor u en uw kind. Als eerste theatervoorstelling van uw kind is dit hét begin van een levenslange reis van genieten en leren door middel van live-optredens. Graag geven wij u nog een paar tips voor uw bezoek:

  • De meeste kinderen zijn bekend met entertainment op televisie en via de computerschermen. Leg uit dat dit anders zal zijn, want het verhaal zal zich direct live voor hen afspelen. Het verhaal stopt ook niet als ze de kamer verlaten, maar halverwege de show zal er wel een pauze zijn.
  • Geniet! Zing, dans, klap en doe mee met de interactieve elementen voor het publiek. Maar, let wel op de veiligheid en blijf attent voor de mensen om je heen. Laat uw kind alstublieft niet op de stoel gaan staan of neem uw kind niet op de schouders.
HOE ZAL DE SHOW ERUIT ZIEN?


PAW Patrol Live! is een theatershow met de unieke PAW Patrol-karakters die tot leven worden gebracht door middel van volledig gekostumeerde poppen, live-acteurs en een complete set. Ook wordt een LED-scherm gebruikt als animatieachtergrond om de show tot leven te brengen voor het publiek.
HOE LANG DUURT DE SHOW?


PAW Patrol Live! "De Grote Race" duurt in totaal 90 minuten (inclusief een pauze van 15 minuten).
VOOR WELKE LEEFTIJD IS PAW PATROL LIVE! GESCHIKT?


Over het algemeen voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar, maar de show is geschikt voor alle leeftijden door zijn slimme dialoog, boeiende personages en verhaallijn, creatieve regie en kostuums.
WELKE KARAKTERS ZIEN WE IN DE PRODUCTIE?


Ieders favoriete PAW Patrol-karakters uit de geanimeerde tv-serie, waaronder Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Skye en Everest, samen met Burgemeester Humdinger, Burgemeester Goodway, Chickaletta en Kapitein Turbot.
WAT MAAKT DE SHOW VOLGENS JULLIE ZO POPULAIR? WAT LEREN DE KINDEREN?


PAW Patrol Live! brengt over dat 'geen enkele klus te groot is, geen pup te klein' en deelt lessen voor alle leeftijden over goed burgerschap, sociale en probleemoplossende vaardigheden en het belang van teamwork. De show is zo populair, omdat de personages lieve, herkenbare en alledaagse helden zijn die vriendelijk zijn en altijd bereid zijn om hun best te doen om anderen te helpen.
WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE TICKETRANGEN?


Tickets zijn meestal gegroepeerd in rangen: Rang 1, Rang 2 of Rang 3. De ticketrangen zijn gebaseerd op hun nabijheid tot het podium en zijn dienovereenkomstig geprijsd.
IK KAN GEEN TICKETS VINDEN VOOR EEN BEPAALDE SHOW. HOE KAN IK AAN TICKETS KOMEN?


Kaarten zijn beperkt verkrijgbaar en kunnen uitverkocht zijn. Probeer dan naar een ticket te zoeken voor een andere tijd of datum. Let op dat tickethandelaren niet gemachtigd zijn en hogere prijzen voor tickets in rekening kunnen brengen. We adviseren u om de website van zowel het officiële ticketbureau als het desbetreffende theater te checken voor tickets. Links naar deze websites zijn te vinden onder de naam van elke stad in deze tour.
IS ER EEN VERSCHIL TUSSEN TICKETS VOOR VOLWASSENEN EN KINDEREN?


Er is geen verschil tussen een ticket voor volwassenen of kinderen. Alle bezoekers, ongeacht hun leeftijd, hebben hetzelfde type ticket nodig voor de show.
MAG IK MIJN KIND IN EEN KINDERWAGEN OF BUGGY MEENEMEN?


Hoewel we u vriendelijk vragen om de kinderwagen thuis te laten, begrijpen we dat dit niet altijd mogelijk is. De meeste theaters laten het niet toe om een kinderwagen in de zaal mee te nemen (de gangpaden moeten vrijgehouden worden in geval van nood), maar in de meeste theaters kunt u de kinderwagen wel ergens wegzetten.
IS ER MERCHANDISE TE KOOP BIJ DE SHOW?


Ja, er is altijd een merchandise stand waar je op de dag van de show een souvenir kunt kopen. Typische producten kunnen zijn: een poster, T-shirt, knuffel, activiteitenboek, showtas en/of lichtspeelgoed. Merchandise varieert van show tot show en van locatie tot locatie, afhankelijk van wat er op dat moment beschikbaar is. Het is mogelijk om te pinnen.
IK WIL MERCHANDISE KOPEN, MAAR IK GA NIET NAAR DE SHOW. KAN IK IETS BIJ JULLIE KOPEN?


Nee, helaas. Merchandise is alleen beschikbaar voor bezoekers van de liveshow.
WAAROM IS ER EEN PAUZE TIJDENS DE SHOW?


Het spelen in kostuums kan zwaar werk zijn. Een pauze is nodig om ervoor te zorgen dat de acteurs/actrices even rust kunnen nemen, om het toneel aan te passen, zoals de set en het licht of om van kostuum of acteur/actrice te wisselen. In PAW Patrol Live! duurt de pauze ongeveer 15-20 minuten. Zo heeft u tijd om het toilet te bezoeken of een drankje te nuttigen.
IK HEB EEN VERKEERD TICKET GEKOCHT. KUNNEN JULLIE MIJ HELPEN?


Dat is mogelijk. Neem contact met ons op en wij helpen u om de juiste tickets te bemachtigen die u nodig heeft.
KAN IK MIJN TICKET OMWISSELEN OF EEN RESTITUTIE KRIJGEN?


Onder bepaalde omstandigheden staan wij toe dat u uw tickets omwisselt voor een andere voorstelling. Neem hiervoor contact op het officiële ticketbureau of het desbetreffende theater waar u de tickets heeft gekocht. Houd er rekening mee dat een terugbetaling niet wordt gedaan omdat u van gedachten bent veranderd of omdat u de show niet heeft bijgewoond. Restituties kunnen niet worden gedaan, zodra een show voorbij is. Neem contact met ons als u verdere vragen heeft.
IS MIJN KIND OUD GENOEG OM PAW PATROL LIVE! TE ZIEN?


De specifieke geschikte leeftijdscategorie voor kinderen is 2 tot 6, maar als live-podiumervaring is PAW Patrol Live! wordt gedeeld en genoten door het hele gezin. We zien kinderen bij hun ouders en grootouders, die allemaal bij elkaar komen om te genieten van een dag in het theater.
IS PAW PATROL LIVE VEILIG IN VERBAND MET COVID?


De veiligheid van ons publiek is onze prioriteit en daarom vindt deze voorstelling plaats in een veilige omgeving met de geldende coronamaatregelen. Check de veelgestelde vragen pagina opnieuw als de datum van de voorstelling nadert.

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

VHE_Logo_White.png

© 2021 Spin Master Ltd. PAW PATROL and all related titles, logos, characters; and SPIN MASTER logo are trademarks of Spin Master Ltd. Used under license. Nickelodeon and all related titles and logos are trademarks of Viacom International Inc.